Wat Zijn De Stappen Om Over Te Schakelen Van Hotmail Naar Gmail?

Bent u een bestaande gebruiker van de Hotmail-service en wilt u overstappen naar Gmail? Zo ja, maak je dan geen zorgen, we gaan je een volledige beschrijving geven van de stappen die je zullen helpen bij het overschakelen van je e-mailaccount naar Gmail. Soms zit het Hotmail-account van gebruikers vol met spam en willen ze overstappen naar een andere e-mailservice. Uw volledige informatie samen met uw e-mails wordt eenvoudig gesynchroniseerd op uw nieuwe mailbox. Wanneer u overstapt, vindt u uw mailbox veel soepeler, sneller dan ooit tevoren.

Als u hulp nodig heeft of vragen heeft over dit proces, kunt u bellen met Hotmail Klantenservice Nummer.

Te volgen stappen:

Proces 1

Schakel eerst uw apparaat in en maak verbinding met uw thuisnetwerk en open vervolgens uw webbrowser.

Als u daar bent, gaat u naar de inlogpagina van Hotmail door uw inloggegevens in te voeren. Nu moet je het contactsectievenster bezoeken en vervolgens naar de linkerzijbalk gaan en zoeken om contacten te importeren. Dit zal een dialoogvenster openen.

Vervolgens moet u op de optie “Bestand” klikken en daar moet u een bestand zoeken en openen met de naam “WLMContacts.csv”. Dit is uw contactenlijstbestand dat nodig is om te importeren.

U moet al uw contacten e-mailen en ze bevestigen over uw nieuwe e-mailadres, wat een belangrijke stap is.

proces 2

Nu moet je inloggen op je Gmail-account om toegang te krijgen.

Ga nu naar het instellen van secties en daar moet je klikken op “Account en importeren” in het menugedeelte.

Als je daar bent, ga je nu naar “e-mail en contacten importeren” om door te gaan met dit proces.

Als je daar bent, voer je het e-mailadres van je Hotmail-account zorgvuldig in. Nu zal het u vragen om een ​​venster te openen waar u wordt gevraagd om in te loggen op een ander e-mailaccount.

Houd er rekening mee dat u het wachtwoord van uw e-mailaccount veilig invoert, nu kiest voor “Importeren” en vervolgens voor “Volgende” en u bent klaar met dit proces.

Hopelijk helpen deze stappen je bij het overschakelen van je Hotmail-account naar Gmail en mocht je problemen ondervinden dan het Bellen Hotmail Nederland team. Experts vertellen u beproefde methoden om deze klus te klaren.