Wat Zijn De Stappen Om Mijn Hotmail-Account Te Versnellen?

Onder meerdere Hotmail-gebruikers in de wereld hebben sommigen problemen met inloggen op het account en sommigen hebben moeite om hun gehackte account terug te krijgen. Het minst geroemde maar intrinsieke probleem is de trage prestatie van Hotmail. In een dergelijke problematische situatie is de laadsnelheid zo laag dat een gebruiker hem niet toestaat meerdere vensters te openen.

Het leesvenster deactiveren

  1. Log in op het Hotmail-account.
  2. Houd de Control plus V-toets op de rij toetsen ingedrukt om het weergavedialoogvenster te openen, klik op de link van de lay-out.
  3. Naast het bekijken van het leesvenster, markeert u een vinkje in het selectievakje onder het leesvenster.
  4. Druk op de ok-knop om de wijzigingen op te slaan. Onthoud dat de e-mails niet langer standaard worden geladen door erop te klikken. Gewoon openen om het te downloaden.

Schakel de Windows Live Messenger uit

  1. Houd het tabblad van Windows ingedrukt en plaats de tekens van het beheren van de browser-add-on. Dit moet in de zoekprogramma’s en mappen worden geplaatst.
  2. Ga naar het programmagedeelte in het pop-upvenster en ga opnieuw naar het beheer om een ​​nieuw tabblad te openen.
  3. Ga naar de werkbalk en extensielink aan de linkerkant onder het type add-on.
  4. Eindig niet met scrollen totdat de aanmeldingshelper zichtbaar is. Klik er met de rechtermuisknop op en beweeg om uit te schakelen om te voorkomen dat de Live Messenger wordt geladen.

De ongewenste e-mail moet gedeactiveerd zijn

  1. Zoek de map met ongewenste e-mail naar de linkerkant van de browser.
  2. Houd de aanwijzer ingedrukt en klik er met de rechtermuisknop op voor synchronisatie.
  3. Ga over de optie vermeld met headers om te voorkomen dat ongewenste e-mails van de server worden geladen, tenzij een e-mail wordt geopend. In dat geval worden alleen koppen weergegeven.

Twijfel je nog? Dien snel een klacht in op Hotmail Nummer Nederland en wacht tot de technische experts hun beste beentje voorzetten en de problemen met 100% toewijding en ijver oplossen.