Hoe Spamfilter In Hotmail Account In Te Stellen?

Hotmail, dat nu Outlook heet. Elk e-mailadres wordt echter onderworpen aan spam-e-mails van miljoenen bedrijven met B2B- en B2C-clientdatabases. Pas de Hotmail spamfilters zorgvuldig aan om communicatie met ongewenste afzenders te voorkomen.

U hoeft geen contact op te nemen met de Hotmail klantenservice Nederland of Hotmail; u kunt dit proces zelf voltooien.

Hoe spam-instellingen in Hotmail instellen?

•Om toegang te krijgen tot de instellingen voor ongewenste e-mail van Hotmail, meldt u zich met uw Hotmail-inloggegevens aan bij de Outlook.com desktop-editie van de website. Volgens Microsoft kunt u alle e-mailinstellingen bekijken door “Bekijk alle Outlook-opties” te selecteren bij het “tandwielsymbool” bovenaan het scherm. Klik op het tabblad “Ongewenste e-mail” om die opties te bekijken. Er is geen keuze om het spamfilter in of uit te schakelen. In plaats daarvan raadt Microsoft u aan om te selecteren of u bepaalde afzenders wilt toevoegen aan een zwarte lijst of een veilige lijst in de eerste twee secties van de afvalfilterinstellingen. Om een ​​afzender aan een van deze lijsten toe te voegen, klikt u op de knop “Toevoegen” onder de titel van de lijst, voert u het e-mailadres of de domeinnaam van de afzender in en drukt u op de toets “Enter”. De lijst wordt bijgewerkt en u ziet pictogrammen voor het bewerken of verwijderen van items.

• Bovendien heeft de pagina met instellingen voor ongewenste e-mail onderaan twee opties om uw Hotmail-mailbox te beveiligen. Om te beginnen, kunt u uw inbox configureren om e-mail te accepteren van mensen die aan uw veilige lijst zijn toegevoegd. Ten tweede kunt u uw browser aanpassen om te voorkomen dat links, bijlagen en foto’s worden opgenomen in berichten die zijn verzonden door iemand die niet op uw veilige lijst staat.

Van wie kunnen we de voorkeuren van de Hotmail Inbox wijzigen?

• Vanuit het berichtenpaneel kunt u een probleem verhelpen waarbij het Hotmail-junkfilter niet goed werkt voor een bepaalde afzender. Bovendien heb je een paar alternatieven om met dergelijke waarschuwingen om te gaan. Wanneer je een e-mail opent in je standaardinbox, beweert Microsoft dat er een “Junk” -menu met drie opties op de werkbalk wordt weergegeven. Selecteer “Blokkeren” om de afzender toe te voegen aan uw zwarte lijst, “Vuilnis” om het bericht naar uw map met ongewenste e-mail te verplaatsen, of “Phishing” om het bericht te melden omdat het probeert zich voor te doen als een legitiem bedrijf of individu.

• Om problemen op te lossen met Hotmail die legitieme e-mail filtert, gaat u naar de map met ongewenste e-mail. Als een veilig bericht door het filter wordt opgevangen, selecteert u het, klikt u op de knop “Geen ongewenste e-mail” op de werkbalk om het naar uw inbox te sturen en navigeert u vervolgens naar de instellingen voor ongewenste e-mail om de afzender aan uw veilige lijst toe te voegen. Als u denkt dat de communicatie in feite spam is en u de afzender wilt blokkeren, klikt u op de knop “Blokkeren” op de werkbalk. Uw taak zal worden voltooid.

Conclusie:- Deze blog laat zien hoe u eenvoudig spamfilters kunt configureren in Hotmail-accounts van u. Soms kun je contact Hotmail bellen als er problemen optreden bij het instellen van de spamfilter in je account.