Hoe Open Ik Een Xlsx (Excel) Bestand In Hotmail?

Een xlsx-bestandsformaat (extensie) is een identificatie, een referentie voor Excel-bestanden; gebruikt door Microsoft Excel voor identificatie. Deze extensie wordt toegepast op bestanden wanneer u een spreadsheetdocument maakt en opslaat terwijl u de extensie xlsx opslaat die automatisch aan het einde van een bestandsnaam wordt gemaakt.

In Hotmail wordt dit type bestand over het algemeen gebruikt voor een officieel doel, zoals het verzenden van een notitie, facturen of een kostenanalyse, zodat een verkoper/verkoper gemakkelijk elektronisch met u kan communiceren. Verder kun je het ook beschermen door encryptie toe te passen. Maar sommigen hebben problemen bij het openen in Hotmail. Daarom heeft Hotmail Contact Nummer Nederland afgerond met een blog om onze lezers dat te laten weten – hoe deze te openen in Hotmail. Dus laten we beginnen zonder een minuut te verspillen:

  • Bezoek de officiële website van Hotmail en bevestig uw inloggegevens. Voer uw e-mailadres (gebruikersnaam) met een wachtwoord in.
  • Klik nu op de knop Aanmelden of tik op een Enter-toets op uw toetsenbord.
  • Nadat u bent ingelogd op uw account, klikt u op de e-mail waarin u dat xlsx-bestand hebt ontvangen.
  • In tegenstelling tot Gmail heeft Hotmail meer tijd nodig dan normaal om te laden.
  • Zodra de e-mail is geopend, klikt u op het bijgevoegde bestand.
  • Als u op het bestand klikt, krijgt u twee opties en wordt u gevraagd er een te kiezen.
  • Als u het online wilt bekijken, klikt u op openen in de webbrowser. Om offline te bekijken, klikt u op de knop Downloaden.
  • Als u op Online klikt; het hulpprogramma voor bestandsweergave van Microsoft opent een nieuw venster en laat u het bestand bekijken.
  • Zo kun je het bekijken. Om te bewerken, klikt u op de knop Bewerken in de browser bovenaan de kop.
  • U kunt het nu gemakkelijk bekijken en bewerken.

Als een probleem zich blijft voordoen, staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om de beste services te bieden en de gebruikers ook niet ergens vast te laten zitten. Laat het wat voor reden dan ook zijn, u wordt begeleid met alle nodige informatie en de best mogelijke oplossingen. Gewoon Bellen Hotmail Nummer om de meest relevante antwoorden op uw problemen te krijgen. De Hotmail-ondersteuning omvat zeer ervaren technici en zeer professionele ingenieurs, die gewoon voor u en uw vragen klaarstaan. Aarzel dus niet om hen te bellen en met hen te praten en blijf niet lang in de problemen, want het team is altijd blij om klanten te bedienen zonder ze te laten wachten.