Hoe Kan Ik Mijn Hotmail Berichten Uit De Prullenbak Herstellen?

Heeft u goede begeleiding nodig om uw Hotmail berichten uit de prullenbak te halen? Welnu, in deze blog wordt u bijgestaan ​​met de meest geschikte stappen. En als u andere zorgen heeft waar u zich zorgen over maakt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Hotmail klantenservice nummer, dan zal het in aanmerking komende team van experts u onmiddellijk voorzien van absoluut nuttige stappen.

Hieronder volgen de stappen om uw Hotmail berichten uit de prullenbak te halen:

 U moet eerst naar Outlook.com gaan en inloggen op uw Hotmail email account.

 Selecteer vervolgens de map ‘Verwijderde items’ in het linkerdeelvenster.

 En dan moet u het bericht selecteren dat u wilt herstellen. Als u alle berichten wilt herstellen, hoeft u alleen maar de ‘Cirkel’ naast de knop ‘Verwijderde items’ te selecteren.

 En nu moet je ook de knop ‘Herstellen’ selecteren die bovenaan de map ‘Verwijderde items’ staat.

Als u nu de permanent verwijderde Hotmail-berichten wilt herstellen, moet u deze stappen volgen:


Opmerking: u moet er rekening mee houden dat u de map ‘Herstelbare items’ alleen kunt openen met de webbrowser op uw computer.

 Allereerst moet u naar Outlook gaan en vervolgens moet u inloggen op uw Hotmail account.

 Hierna moet je de map ‘Verwijderde items’ in het linkerdeelvenster selecteren.

 En dan moet je ook de optie ‘Recover items verwijderd uit deze map’ selecteren die bovenaan de berichtenlijst staat. Hierna zou u de map ‘Herstelbare items’ op uw scherm moeten zien openen.

 Ten slotte moet u nu de items selecteren die u wilt herstellen en de knop ‘Herstellen’ kiezen.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat u berichten en andere items die uit de map ‘Verwijderde items’ zijn verwijderd, slechts 30 dagen kunt herstellen.

U zou nu tevreden moeten zijn met de resultaten en zou allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Bellen Hotmail Nederland. De monteurs zijn dan binnen de kortste keren ter plaatse om u te begeleiden met verdere oplossingen.