Een Hotmail Account Instellen in Outlook

Ben je op zoek naar de meest nauwkeurige stappen om je Hotmail-account in te stellen met Outlook? Als dat zo is, moet je weten dat je zeker de perfecte blog hebt gevonden. En hier wordt u binnen de kortst mogelijke tijd geholpen. U kunt er zelfs zeker van zijn dat u nooit spijt zult hebben van uw beslissing als u hetzelfde heeft meegemaakt. Als u echter ook andere gerelateerde problemen ondervindt, kunt u op elk gewenst moment het Hotmail klantenservice nummer bellen. En dan zullen de hooggekwalificeerde experts er onmiddellijk zijn om u van het nodige te voorzien.

Hieronder volgen de stappen voor het instellen van uw Hotmail-account met Outlook:

  • Allereerst moet u eerst naar Outlook gaan en vervolgens het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek selecteren om het menu ‘Snelle instellingen’ te openen.
  • En dan moet je de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren die onderaan het menu staat.
  • Hierna moet u de knop ‘E-mail synchroniseren’ op de volgende pagina selecteren.
  • En nu, direct onder het gedeelte ‘Verbonden accounts’, moet je de optie ‘Andere e-mailaccounts’ selecteren.
  • Vervolgens moet u op de pagina ‘Uw account koppelen’ een weergavenaam invoeren; dit is de naam die de ontvangers zien wanneer ze een e-mailbericht van u ontvangen. U moet nu het volledige e-mailadres en wachtwoord invoeren van het e-mailaccount dat u aan uw Outlook-account wilt koppelen.

OPMERKING: Houd er ook rekening mee dat als u de tweestapsverificatie voor uw verbonden e-mailaccount hebt ingeschakeld, u ook een wachtwoord voor dat specifieke account moet maken.

  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar naar de OK-knop te gaan en je zou helemaal klaar moeten zijn.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten en allemaal goed om hetzelfde te gaan gebruiken. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u Contact Hotmail Bellen Nummer. Dan begeleiden de monteurs u binnen de kortste keren met verdere passende oplossingen.