De Huidige Status Van Uw Hotmail Account Controleren?

Nu kunt u de status van uw Hotmail account controleren wanneer deze urenlang niet beschikbaar is. Je moet controleren of het gaat repareren of niet. U kunt het proberen door het zelf te repareren en te controleren waar het probleem daadwerkelijk ligt.
U kunt gebruikmaken van de servicestatuspagina waarvan de link onderaan aanwezig is, waar u kunt zien of het probleem van hun kant onjuist is en daarnaast kunt u het netwerk, de webbrowser of de ISP controleren.

Hoe te controleren wanneer uw Hotmail-account niet beschikbaar is U moet de Office 365 servicepagina bezoeken en op die pagina moet u op de huidige statuskolom klikken. Als u daar een groen vinkje ziet, betekent dit dat alles in orde is en dat er niets abnormaals is.

Er is een andere manier om te controleren of de website niet beschikbaar is, ga naar beneden voor iedereen of alleen voor mij of een downdetector. Het geeft je een exact idee dat het voor iedereen of alleen voor jou is.

Met Down Detector kunt u een idee hebben hoeveel gebruikers dit probleem hebben gemeld en hetzelfde probleem ondervinden.

Hoe de problemen op te lossen?

Als uw Hotmail account goed werkt vanaf de server, betekent dit dat er een probleem van uw kant is dat u moet oplossen en dat een reden hiervoor de instellingen van uw netwerk, pc en email account kan zijn.

Als u daar een groen vinkje ziet, betekent dit dat u problemen ondervindt met uw account van uw kant. U kunt de gegeven informatie gebruiken om uw email account weer in dezelfde staat als voorheen te herstellen.

Als uw webbrowser al op uw pc is geopend, sluit u deze en opent u deze opnieuw.
Ga naar je browserinstellingen en wis de cache van je browser.

U kunt het een keer proberen door uw antivirus be scherming uit te schakelen en u kunt de DNS cache wissen.

Start uw computer opnieuw op om de aangebrachte wijzigingen toe te passen en u kunt uw router ook opnieuw opstarten om dit probleem op te lossen.

Nadat u deze stappen in uw webbrowser, internet en pc hebt uitgevoerd, kunt u dit probleem oplossen. Als het probleem hetzelfde blijft, is het beter om met een expert te praten door het Hotmail Klantenservice nederland.