Blokkeer Ongewenste E-Mail Adressen Van Hotmail

Een van de beste functies van Microsoft is de e-mailfiltering die is opgenomen in Hotmail, Windows Live Mail, Live Mail en Outlook Mail. En de andere filteropties zijn het blokkeren en stoppen van een bepaald e-mailadres, wat handig is als u veel ongewenste berichten van hen ontvangt. Om ze te stoppen, kunt u hun adres blokkeren, vooral als u de webmailservice voor zakelijke doeleinden gebruikt. De enige manier om ze te stoppen is door ze te blokkeren om je vervelende berichten te sturen.

Wat zijn de stappen om dit te doen?

Volg de onderstaande stappen om te voorkomen dat een bepaald e-mailadres of domein u doorgestuurde berichten op uw e-mailaccount stuurt:

A. Log eerst in op uw Hotmail-account en tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. U ziet een vervolgkeuzemenu verschijnen en klik vervolgens op de optie ‘Meer e-mailinstellingen’ in de lijst.
B. Klik in het gedeelte Ongewenste e-mail voorkomen in het venster op de link Veilige en geblokkeerde afzenders. Klik onderaan het scherm op de link Geblokkeerde afzenders beschikbaar.
C. U wordt gevraagd om het e-mailadres ([email protected]) of de domeinnaam (axbycz.com) van de persoon die u wilt blokkeren in te voeren en vervolgens op de knop Toevoegen aan de lijst te klikken.
NS. Als u nog andere e-mailadressen wilt toevoegen of wilt blokkeren, herhaalt u de voorgaande stappen. Als u klaar bent met het blokkeerproces, tikt u op de Outlook-knop die beschikbaar is in de linkerbovenhoek van het scherm om terug te keren naar uw inbox.

Met behulp van bovenstaande instructies kunt u eenvoudig de ongewenste berichten van iedereen stoppen en uw mailing probleemloos uitvoeren.

Hotmail Klantenservice team helpt u met alle gerelateerde problemen zonder u te laten wachten bij Gratis Nummer
Ons team biedt u niet alleen ondersteuningsdiensten voor webmailgerelateerde vragen, maar helpt u ook bij het gebruik van de beste Hotmail-functies om de e-mailervaring te verbeteren. Bellen Hotmail Nummer voor alle hulp. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om u te begeleiden.