Bijlagen Toevoegen In Hotmail E-mail Berichten

Hoe intelligent deze menselijke soort is. We waren slechts de afstammelingen van een paar domme apen, maar met de tijd evolueerden we in de geavanceerde vorm van vandaag. Deze overgang is niet van de ene op de andere dag gedaan, maar is geleidelijk gegaan. Hoewel ons ontwikkelingstempo in het begin vrij laag was, zijn onze groeisnelheid en ontwikkelingssnelheid tegenwoordig te hoog. Je kunt dit begrijpen door te kijken naar de moderne technieken die we tegenwoordig gebruiken, maar deze waren zo’n 50 jaar geleden niet aanwezig.

Een ding dat een revolutie teweeg heeft gebracht in deze huidige wereld, is het internet. Er zijn veel diensten die we gebruiken met behulp van internet. In deze blog heeft de technische ondersteuning van Hotmail het over de mailingdiensten die volledig op internet draaien. Hotmail is zo’n dienst. Hoewel het in 1996 werd gestart, waren er op dat moment slechts een paar functies beschikbaar om te gebruiken. Nu kunnen we doen wat we willen met deze mailingsite. U kunt zelfs uw account personaliseren volgens uw behoefte en wens.

Het verzenden van alleen een tekstmail is in de huidige tijd niet voldoende en daarom moet u enkele bestanden die als bijlagen worden genoemd, aan uw e-mails toevoegen. Leer en volg de onderstaande stappen om uw resultaten te krijgen:

  1. Open uw account en probeer een nieuwe e-mail op te stellen zoals u gewend bent.
  2. Zoek nu op uw berichtenlint naar de optie voor het bijlagebestand en druk erop.
  3. U kunt uw bestand of bijlage op drie locaties selecteren. De eerste is van uw recente zoekitems, de tweede is van uw webbrowser en de laatste is het selecteren van een locatie op uw computer.
  4. Er is een beperking aan het toevoegen van een bijlage. Om de omvang van uw e-mail te verkleinen, kunt u in plaats van een bestand toe te voegen een bijbehorende link toevoegen.
  5. U kunt zelfs de machtigingen voor uw bestand instellen, of u de ontvanger toestemming geeft om er wijzigingen in aan te brengen of niet.
  6. Druk ten slotte op de optie selecteren als kopiëren om dit proces te beëindigen.

U kunt vanaf uw telefoon contact opnemen met Hotmail bellen voor verdere hulp. Dit ondersteuningsteam kan u in elke situatie helpen. Ze zijn getraind om elk probleem met gemak aan te pakken. Gewoon bellen en informeren.