Bel Gratis Telefoonnummer En Los Serverfouten Van Uw Hotmail Account Op

Hotmail is een prachtig e-mailplatform dat met succes over de hele wereld wordt gebruikt, maar er kan een tijd zijn dat een gebruiker technische problemen tegenkomt bij het openen van deze e-mailservice en een persoon zoekt naar Klantenservice van het team van hotmail experts om alle problemen te beheren.

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met SMTP-fouten waardoor hun e-mailaccount niet meer werkt, geen zorgen, technici bieden u een complete oplossing voor alle fouten waarmee u te maken krijgt. Enkele van deze foutcodes waarmee u te maken krijgt en oplossingen zijn:

E-mail fouten:

Deze fout vereist authenticatie van SMTP, aangezien de server van Hotmail vereist dat u zich als een geldige gebruiker verifieert door een bericht te verzenden. Het betekent dat uw e-mail wordt geblokkeerd door de server van de ontvanger, waarna u een e-mail moet verzenden vanaf een andere e-mailserver of contact moet opnemen met de beheerder van de ontvanger.

Mailserver fouten:

Deze fout treedt op wanneer uw account geen verbinding maakt met een uitgaande e-mailserver.

• Controleer SSL-instellingen, poortnummer en servernaam.
• Verificatie-instellingen zijn vereist om te controleren.
• Open het dialoogvenster accountinstellingen en dubbelklik op een betrokken account.

Fout bij verzenden en ontvangen van e-mail 0x800CCC0F:

Deze fout treedt op vanwege een geïnstalleerd antivirusprogramma op uw pc, er treedt een fout op wanneer u een scan uitvoert op uw pc, technici kunnen u aanraden om het scannen uit te stellen.

Fout bij verzenden van e-mail 0x800CCC0F:3

Dit soort fouten betekent dat uw ingeschakelde SSL niet wordt ondersteund door de e-mailserver. Nu moet u SSL-tools, e-mailaccounts uitschakelen en vervolgens dubbelklikken op accountinstellingen, klik daarna op de optie Geavanceerd.

Dit zijn enkele SMTP-fouten die men kan tegenkomen bij het openen van een Hotmail-account, u kunt de gegeven informatie gebruiken. Als de gegeven informatie niet voldoende is om een ​​probleem met uw SMTP op te lossen, hoeft u zich geen zorgen te maken, maak gewoon een Bellen Hotamil Nummer aan.

Technici die beschikbaar zijn bij het ondersteuningsteam zullen u in een oogwenk helpen met hun bekwame kennis en ervaring. Bel op het genoemde nummer en uw probleem is opgelost.